Avaliações de Cafetaria de Poort Nieuwpoort

Avaliações recentes

5.0
Tim Valckenier
28 janeiro 2023

Prima als altijd!

bram
15 janeiro 2023

was weer goed.

S. G.
15 janeiro 2023

Als vanouds heerlijk 😃

RB
15 janeiro 2023
bram
1 janeiro 2022
Renzo
24 dezembro 2022
Marcel
23 dezembro 2022

Heerlijke frietjes. Echt smullen

Van de graaf
21 dezembro 2022

De beste die er is❤️

dekale
17 dezembro 2022
dekale
11 dezembro 2022

niet zo warm en frikandel vergeten.

Gerda de V.
10 dezembro 2022

Eigenlijk hier nog nooit eerder een review gegeven, maar we zijn wekelijks erg tevreden. Lekkere friet en snacks. Ze weten na jaren wel hoe we het lekker vinden🙈😉dankjewel!

Marjolein Van vugt
5 dezembro 2022

Heerlijke patat altijd schep extra dat die je weinig meer tegenwoordig hoor. Bestelling compleet en netjes op tijd en zoals altijd heerlijk!

Ariena
3 dezembro 2022

De bestelling was prima verzorgd, genoeg patat, ook voor de grote eters.

Roland
3 dezembro 2022

Altijd lekker!

De Meester
19 novembro 2022

Waar poortenaren hun geluk vinden. Dit is de beste snackbar VAN de Poort.

de kale
13 novembro 2022

patat was te hard? verder goed.

S. G.
13 novembro 2022

Het was weer zoals altijd lekker, top! Alleen weer de losse sausjes vergeten erbij te doen.....das wel een dingetje.

de kale
29 outubro 2022

was prima alleen had ik een grove frikandel speciaal besteld maar ik kreeg een grove frikandel met pically?????

Petra
24 outubro 2022

De laatste bestelling was niet warm meer terwijl die op afgesproken tijdstip is afgehaald en ook meteen gegeten is. Bestelling stond ook al klaar toen die opgehaald werd. Is niet wat we van jullie gewend zijn namelijk altijd prima tevreden dus geen kritiek maar alleen feedback.

Gabrielle
7 outubro 2022
Elly van den Heerik
5 outubro 2022
Marjolein van Vugt
26 setembro 2022

Bestelling was op tijd klaar, goed gebakken, niet te zoutte patat en lekker krokant. Goeie kwaliteit en aanrader is de kipschnitzel a la rik!

dekale
24 setembro 2022

het was weer ouderwets lekker, super die vegetarische bamihap.

Van de graaf
17 setembro 2022

In 1 zin HEERLIJK

de kale
17 setembro 2022

het was weer ouderwets lekker!!!!

de kale
3 setembro 2022

het was weer ouderwets goed.

de kale
27 agosto 2022

was weer superrrr ciao de baco..

Martin
21 agosto 2022

Lekkere patat en goede porties. Het online bestellen en dan afhalen werkt prima.

JB Remservice
19 agosto 2022
Miranda van Middelkoop
14 agosto 2022

Prima !!

Dick Leeuwestein
13 agosto 2022
Sandy Zwijnenburg
8 agosto 2022

Na thuiskomst van vakantie gezellig eten bij m'n schoonvader. Lekker patat met snacks en een extra potje pinda saus. Patat en snacks smaakten prima, voor herhaling vatbaar

Dave
29 julho 2022
Marijke
14 julho 2022

Wederom heerlijk gegeten

Petra
9 julho 2022

Heerlijk gegeten

P. van Gorkum
7 julho 2022

Bestelling op tijd klaar en eten is van goede kwaliteit.

Martin Offerman
6 julho 2022

Zoals altijd! Snel en netjes geholpen. Ruime porties en uitmuntende kwaliteit! Ga zo door! Een zeer tevreden klant.

Thomas Menthen
3 julho 2022
Arthur de Groot
25 junho 2022

Makkelijke website, zelf opgehaald en het eten stond direct klaar.

Jolien
18 junho 2022
Danny
10 junho 2022

Nette service ze waren alleen de cola vergeten

Kok van Hemert
3 junho 2022

Besteld en op tijd klaar en HEERLIJK gegeten.

Katinka
30 maio 2022

Altijd lekker

Els spies
29 maio 2022
Sg
28 maio 2022

Smaakte verrukkelijk!!

arjan westerman
20 maio 2022

hard werkend echtpaar dat hun best doet om de klant een heerlijke maaltijd te leveren. kwaliteit is goed.

Jeroen van Dam
17 maio 2022
bram
15 maio 2022

was weer goed ciao de baco..

Lies
13 maio 2022

Makkelijk online bestellen en betalen. En precies op tijd. Lekker.

Anoniem
9 maio 2022
Vd Dool
7 maio 2022

Patat was koud!

Sanne
7 maio 2022

Heerlijke patat, goede service! En wat bij andere cafetaria’s nog weleens mis gaat met een bestelling, hier klopt het altijd!

Walter Vermoen
30 abril 2022

Heerlijke patat voor een goede prijs

Martin Offerman
28 abril 2022

Vriendelijke mensen. Kwaliteit is super. Veel keuze. Goede service. Voor ons is het het waard op er een paar kilometer er voor te rijden (Ameide) Ga zo door luitjes!

bram
24 abril 2022
dekale
16 abril 2022
Ikkie
14 abril 2022

Goed verzorgd netjes verpakt en keurig op tijd.

Bierhuizen
11 abril 2022
de kale
9 abril 2022

was weer super alleen de bereklauw was niet zo warm.

AkzoNobel
1 abril 2022

Besteld en bezorgd,wat een service!

Henriëtte Stigter
26 março 2022

Top

de kale
20 março 2022

patat vrij hard verder alles top!!!

Gerard Hoogendoorn
19 março 2022

Prima Loempia special Smaakt goed, ziet er netjes uit Pindasaus zoe iets sterker mogen.

Cisca keijzer
18 março 2022

Perfect

Cindy & Ruud
11 março 2022

Altijd lekkere kwaliteit eten en zeer klantvriendelijke bediening. Top.

Danielle
5 março 2022

Het enige wat jammer was dat alle saus uit de bakjes was gelopen omdat het allemaal schreef in de tas zat

Boele
14 fevereiro 2022

De Friet te slap en niet warm 😘

Katinka
13 fevereiro 2022

Het was weer heerlijk zoals altijd

Lisa
13 fevereiro 2022

Top

Alie van den berg
5 fevereiro 2022

Altijd vriendelijk

Margré Batens
5 fevereiro 2022

De patat en snacks waren ook deze week weer goed gebakken.

D. De P.
2 fevereiro 2022

Altijd goed bij Cafetaria de Poort.

Lekker man 👌
17 janeiro 2022
Nicolette
16 janeiro 2022
Danny van der Weerd
30 dezembro 2021

Mooie vernieuwde website. Snel en eenvoudig bestellen. Top!

Peter Sijbel
25 dezembro 2021

Alles was prima geregeld en klaar toen ik het kwam halen.

de Groot
23 dezembro 2021
Piet van Gorkum
21 novembro 2021

Niets op aan te merken. Perfecte cafetaria.

Eleonora
20 novembro 2021

Helaas werd de online bestelling van 18.40 snel 18.50 en bij het ophalen 19.00 uur en het was erg druk in de zaak dus te strak ingepland., hutje mutje binnen in de zaak staan is in coronatijd geen optie. Bordje buiten met niet meer dan 2 personen binnen is dan wellicht een goed idee. De friet was vandaag helaas ook niet echt warm meer ( die was misschien al wel om 18.50 klaar. Hopelijk volgende keer beter

Harm en Marianne
25 outubro 2021

Prima geregeld

Holleman
22 outubro 2021

Alles keurig geregeld en smaakte heerlijk!

Joost de Jager
16 outubro 2021
Natalie
14 outubro 2021

Gewoon een top cafetaria!

Avdm onderhoud
8 outubro 2021

Grote bestellingen Altijd top

Marcel
24 setembro 2021

Heerlijke frietjes en ook lekker veel. Gewoon ouderwets goed

de kale
18 setembro 2021

snacks top alleen de patat was deze keer erg hard.

Stephanie
17 setembro 2021
H.Alta
13 setembro 2021

Prima service

Katinka
13 setembro 2021

Was zoals altijd weer lekker

Marjolein
8 setembro 2021

Eten was lekker, bestelling was compleet, prima service 👍

V dam
28 agosto 2021

Voldoende en lekker.

de kale
27 agosto 2021

was weer prima.

Marijke Hoogendoorn
27 agosto 2021

Ik had extra satésaus besteld ,betaald,maar niet gekregen .verder was het Top!!

Jeroen de craen
15 agosto 2021

Was heerlijk alleen jammer da de bestelling nie helemaal goed was

Carin & Hildo
12 agosto 2021

Aanradertje!!!

Joost de Jager
31 julho 2021

Weer heerlijk gegeten, zoals altijd!!

Rianne
31 julho 2021

Een heel goede cafetaria en altijd voldoende.

Mieke
23 julho 2021

Hij was weer lekker hoor die Willem

Jolanda
21 julho 2021

Het was weer heerlijk!

Cindy & Ruud Hoetmer
12 julho 2021

Jullie service is heel goed. Ook al bestel ik de verkeerde hamburgers speciaal, het komt na jullie telefoontje aan mij toch nog goed ;-) Wij wonen nog maar sinds eind november 2020 in Langerak en komen zeer binnenkort even binnen voor een biertje. Groeten Ruud.

Marian
11 julho 2021

Prima keurig op tijd Vriendelijke afhandeling

Toon
5 julho 2021

Weer lekkere frites op van cafeteria de poort. Online besteld en afgerekend met ideal. Enkel nog op te gaan halen op afgesproken tijdstip. makkelijk en lekker gegeten!

m.m.j.l.
1 julho 2021

eten was heerlijk !!

Ron mudde
16 junho 2021
de kale
11 junho 2021

was wwer top hoooorrre.

Suzanne boele
24 maio 2021

Pindasaus was koud en zat zwarte klontjes in echt smerig. Jammer

dekale
15 maio 2021

bamihapie was top patat was helaas vrij hard

Lisa
15 maio 2021

Top

Duijzer
14 maio 2021
Janneke
8 maio 2021

Lekker!

Wouter Bouwman
7 maio 2021

Het is subliem dat je via de app besteld en afrekent, even langs de cafetaria loopt en dan daarna heerlijke frites en snaaks op je bord hebt liggen. Super geregeld! En lekker!

Van der Weerd
6 maio 2021

Heerlijk gegeten. Prima en snelle bestelling:)

Jannie
2 maio 2021

Was weer heerlijk en netjes op tijd klaar.... top

dekale
1 maio 2021

was weer top zoals altijd.

Alie van den berg
27 abril 2021
Alie van den berg
4 abril 2021
VD Rijzen
31 março 2021

Het was weer ouderwets genieten van heerlijke patat en ook de snacks waren top! Netjes verpakt. Goede portie. Dikke pluim

Cor en Nel Barten
29 março 2021

Helaas was het deze keer wat minder. De frites was (iets) te hard. Wellicht in de hectiek van de vele bestellingen. Andere keer beter.

Suzanne boele
28 março 2021

De kwaliteit van de producten zijn Heel goed heb weer heerlijk gegeten

Paul van Roosendaal
17 março 2021

Goed van smaak en juiste temperatuur en netjes verpakt en vriendelijk

Marijn
18 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten. Was lekker warm en genoeg saus! Kortom dik tevreden. Ook aardige mensen trouwens en heel handig bestellen via website

Stam
15 fevereiro 2021

Alles was goed warm . De shoarma schotel smaakte goed! Een aanrader wat ons betreft !!!! Het bestellen via de site is heel erg duidelijk en makkelijk. Wij zijn tevreden!

Erna
14 fevereiro 2021

De bestelling liep erg veel vertraging op. Toen ik thuiskwam na 3 kwartier was het broodje de poort én ook de patat koud. Bovendien had ik patat met pindasaus besteld en kreeg ik pindasaus, mayonaise en uitjes. Combinatie viel wel mee

Cindy & Ruud Hoetmer
9 fevereiro 2021

Wij wonen sinds eind november in Langerak (nieuwbouwproj Langerak-Zuid). Door Corona nog nooit in jullie pand geweest. Hebben nu een aantal keer frites enz afgehaald, dat werkt goed en het eten smaakt echt prima. Groeten C&R 0651123174

Erik
10 janeiro 2021

Berry van der W
31 dezembro 2020

Leuke tentje, leuke man, alvast goed uiteinde....

Tineke
31 dezembro 2020

Het was heerlijk

Linda maatkamp
30 dezembro 2020

Goede service Het stond klaar toen ik kwam, en het was Goed warm en lekker. Totaal geen klachten

Jan
29 novembro 2020

Het smaakte heerlijk, de bestelling was compleet, vriendelijk geholpen en precies op tijd klaar. Een aanrader.

Erik
27 novembro 2020

Het smaakte weer heerlijk!!

Jolanda
19 novembro 2020
Erwin
14 novembro 2020

Gewoon goed zoals altijd. Vandaag miste we alleen de knakworst

mario
14 novembro 2020

3 grote bestellingen gedaan en alles perfect gebakken, lekker warm, op tijd en compleet. jammie

Ron Mudde
8 novembro 2020
Suzanne boele
1 novembro 2020

Kwaliteit erg goed en smaak ook prima in orde

Suzanne Boele
26 outubro 2020

Goede kwaliteit smaak was goed En goed warm en vers toppie een cijfer 10

Chiel
26 outubro 2020

Heerlijke friet en snacks. Precies op tijd klaar. Wat wil je nog meer?

Maaike
26 outubro 2020

Altijd top

Michel de waal
24 outubro 2020

Er ontbrak helaas 1 groe friet oorlog

Van Vianen
18 outubro 2020

Super!! Heerlijk gegeten en perfect op tijd klaar👌👌

Miranda Diamant
13 outubro 2020

Het was heerlijk! Een aanrader en het online bestellen werkt perfect!

Kat
12 outubro 2020

Was weer heerlijk

Mario van Akzo
5 outubro 2020

Wederom prima: makkelijk te bestellen staat helemaal klaar en is super vers en lekker

Indy
23 setembro 2020

goede service ik heb het besteld op de website en alles is makkelijk te vinden. daarna nog een mailtje erachteraan gekregen als bevestiging. heel goed!

Joost Van Merkerk
19 setembro 2020

Super goed En ze zijn altijd vriendelijk Echt goede snackbar

Lars
18 setembro 2020

Warm en goed te eten

Mario
14 setembro 2020

bestel Site werk super. Bestelling compleet en op tijd Helemaal top

Marina
26 agosto 2020

Snel klaar, lekker eten en aardige mensen!

Joost Van Merkerk
23 agosto 2020

Spareribs waren echt lekker Dit ga ik echt nog keer bestellen Echt top 👍👍

Wim Jansseb2
19 agosto 2020

Patat bestond alleen maar uit hele kleine stukjes en bamihap was aangebrand.

Tammy de Jong
17 agosto 2020

Het eten was nog goed warm en was meer dan voldoende! Zullen zeker nog een keer bestellen

Greet den Hartog
3 agosto 2020

Perfect geregeld

Eleonora
30 julho 2020

Online bestellen en betalen erg handig en makkelijk , ga ik voortaan doen. Maar... ik bestelde fritessaus plus satésaus bij mijn friet , maar een warme en koude saus in het zelfde bakje vond ik echt NIET lekker. Dan liever de satésaus in het aparte zijvakje en de frietsaus over de friet. Het is maar een idee

Michel
25 julho 2020

Eten prima maar bij een grote bestelling (70€) is het schijnbaar moeilijk om de juiste producten te leveren

Heleen
24 julho 2020

Prima eten, alleen was de bestelling niet compleet. De beker pindasaus ontbrak.

Suzanne boele
20 julho 2020

Frietjes waren goed alleen snel afgekoeld Snacks waren prima

Erna
19 julho 2020

We waren niet blij toen we net het gehele gezin aan tafel gingen en er bleek voor 1 persoon geen snack bij te zitten. Teruggaan en alsnog halen is geen optie: voordat die persoon terug is is alles koud, en eet deze persoon óók alleen. Volgende keer de bestelling graag controleren als het mogelijk is?

An
15 julho 2020

Jammer dat de tijd vaak afwijkt

Anoniem
15 julho 2020
Anoniem
13 julho 2020
Erna
28 junho 2020
Marian
22 junho 2020

Prima en op tijd. Heel makkelijk allemaal

Greet den Hartoh
21 junho 2020

Prima geregeld,. Keurig op tijd klaar, Ik wist niet dat het zo simpel was.

Katinka
8 junho 2020

Was weer een heerlijk willempie en lekker patatje ook

Sylvia
6 junho 2020

Digitaal bestellen bevalt ons prima. Snel en gemakkelijk!

V tiggelen
2 junho 2020

Was precies op tijd klaar prima voor elkaat

michel
31 maio 2020

bestelling op tijd klaar. prima producten

michel
31 maio 2020

prima te eten. bestelling op tijd klaar, alleen een artikel ontbrak (kipcorn), was ook een grote bestelling :)

Gerda van der Graf
27 maio 2020

Beste allemaal Bedankt voor de goede service en klantgericht wij hebben weer genoten van het eten Gr. Gerda

Cor Barten
18 maio 2020

Prima geregeld en lekker!

Jan
18 maio 2020

Keurig op tijd klaar, vriendelijk geholpen en prima kwaliteit. Voor herhaling vatbaar!

Janssen
11 maio 2020

Prima, smaakte uitstekend.

vd Weerd
5 maio 2020

Lekker en snel. Fijn in Corona tijd!

Elly
2 maio 2020

Alles ging perfect

Joost
1 maio 2020
Bertjan
30 abril 2020

Perfect geregeld

De Jongh
25 abril 2020

Altijd prima!!!

Elianr
22 abril 2020

Voor de eerste keer Online besteld, keurig op tijd klaar, vriendelijke service, lekkere frietjes, komen zeker terug

XX
20 abril 2020

Héérlijke friet en snacks. En met het buitenloket géén risico op besmetting. Top!

Gerrit
17 abril 2020

ik miste het bestelde blikje cola. De frietjes waren goed en de snacks ook!!

Gerda van der Graaf
15 abril 2020

Jullie zijn toppers geweldig goede kwaliteit BEDANKT

Verkade
11 abril 2020
A. Terlouw
11 abril 2020

Wat een heerlijke patat en bitterballen! Ontzettend goed om het op deze manier te realiseren. Bedankt!

Suzanne boele
6 abril 2020

10 punten Goede service en kwaliteit Eten lekker en vers goed van smaak

Yannick de bondt
6 abril 2020

Helemaal top! Alleen waren de bitterballen 5stks vergeten.

Joke
6 abril 2020

Fantastisch geregeld

Cor en Nel Barten
5 abril 2020

Prima zaak! Goed geregeld. Lekker product.

Dick
5 abril 2020
Elly
28 março 2020

Op het gewenste tijdstip kon t afggehaald worden. Alleen jammer dat hè niet bij t loket kan bestellen. Moet teleconomisch ook al sta je er voor.

engelman
28 março 2020

prima geregeld zo! kwaliteit was goed.

Anthony
24 março 2020
Rick
22 março 2020
Regeling
22 março 2020

Wordt er nu heel goed geholpen nu het zo'n gaos is in de wereld En zal er zeker zolang ze open kunnen zijn weer een bestelling doen

Martijn
21 março 2020
Brambo
20 março 2020

Prima! Zelfs met Corona maatregelen.

T.M.
20 março 2020

Prima service!

Maris
16 março 2020

Echt super geregeld en stond klaar op de afgesproken tijd. Ook super dat we dat zelf aan konden geven!! Aanrader en gaan we zekers blijven doen.

Meinard | Promo Computers
28 fevereiro 2020

Het is soms wat lastig om exact datgene te bestellen wat je eigenlijk echt wil. Loempia's met chilisaus bestellen is in basis niet mogelijk. Door bijvoorbeeld curry te kiezen en bij opmerkingen aan te geven dat dit omgewisseld moet worden is een optie uiteraard, maar wel omslachtig. Ook zou het logischer zijn als je voor iedere snack een broodje zou kunnen selecteren. Dit is alleen voor enkele snacks mogelijk.

Toon
26 fevereiro 2020

Heerlijke frites voor een eerlijke prijs. Besteld via internet en betaald middels Ideal heel gemakkelijk. Tevens kun je het tijdstip van afhalen aangeven wat wachten voorkomt. De bestelling was volledig compleet er mankeerde niets. Ook aan vorkjes en servetten zelfs op de zakjes was gemarkeerd wat er in zat. Als ik in de buurt ben kom ik terug!

vdW
13 fevereiro 2020

Online bestellen is prettig, ook om zelf de afhaaltijd te bepalen. Top!

Ronald
10 fevereiro 2020

Lekkere friet en erg vriendelijke bediening!

de kale
8 fevereiro 2020

was weer top....

Agnes Janssen
19 janeiro 2020

Tevreden klant!

Knoopie
8 dezembro 2019

Geen opmerkingen... gewoon goed gegeten...

de kale
22 novembro 2019

goed spul en aardige medewerkers

de kale
13 outubro 2019

prima eten

Knoopie
12 outubro 2019

Zoals iedere keer... gewoon weer goed.

P. van Gorkum
11 outubro 2019

in een woord goed.

Ronald
6 outubro 2019

Kwaliteit is goed. Alleen 4,- voor een bakje friet is aardig aan de prijs.

Jan
3 outubro 2019

Werk super

Alie
30 setembro 2019
Erwin Vlist
29 setembro 2019

Mooie kwaliteit en altijd vriendelijk personeel

bram van elteren
1 setembro 2019
Pieter
26 agosto 2019
Anette
24 julho 2019

Lekker prakkie hoor, vooral de Willem onze favoriet best handig zo beztellen

Erwin Vlist
20 julho 2019
Peter Broks
18 julho 2019

De kwaliteit van het eten was prima. Door de bestelling online ontstond er verwarring over kaassouflees met ham/kaas souflees. Een van onze Moslim-collega's hapte in een ham/kaassouflee en was niet blij.

Rik Stam
6 julho 2019

Prima! Zoals ik al jaren gewend ben...

Lies
16 junho 2019

Makkelijk en snel. 👍🏻

Erna
31 maio 2019
Ronald
29 maio 2019

1 minpuntje: Kon mijn korting niet gebruiken (SPXUFLGR)

Van der Weerd
25 maio 2019

Snelle en correcte aflevering van de bestelling.

Den Butter
17 maio 2019

Veel, lekker en alles stond klaar!

Timmerservice Moerdijk BV
17 maio 2019

Zoals gewoon wederom vergeten om bestelde frisdranken toe te voegen aan bestelling. Voor mij is het nu welletjes geweest.

Piet
6 maio 2019

Top geregeld.

Marco
26 abril 2019

Betaald voor een Broodje Hamburger de Poort á € 4,60 en een brood Hamburger zonder saus etc gekregen. Was wel een hele kale hap. Tevens broodje kroket met mayo besteld en zonder mayo gekregen.

M.
29 março 2019

Voor het eerst besteld hier en niet teleur gesteld. Het eten was erg goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

William
22 março 2019
Evelien
11 março 2019

Op de minuut af klaar, heerlijk gegeten!

Jannie verrips
8 março 2019

Netjes op tijd klaar. Heerlijk gegeten

Gijsbertine Verhoef
20 janeiro 2019

Prima, heerlijk gegeten.

Wim
20 janeiro 2019
Henk
14 janeiro 2019

Top geregeld!

Ric van der Have
9 janeiro 2019

Voor het eerst online besteld, geweldig! Deze houden we erin.

Dineke
8 janeiro 2019
Lisanne
14 outubro 2018
Margre
13 outubro 2018
Rien
27 setembro 2018

Werkt prima hoor!!

Lennard hakkesteegt
15 setembro 2018

Top service en goed te eten.

Arie den Hartog
15 setembro 2018

goed verzorgd en duidelijk

Kat
12 setembro 2018

Lekker frietje en super aardig personeel???En handig zo,n website