Over Cafetaria de Poort Nieuwpoort

Welkom op de website van Cafetaria de Poort in Nieuwpoort! Hier kunt u online uw bestelling plaatsen bij Cafetaria de Poort.

Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u een bevestiging per e-mail. Het kan zijn dat deze in uw SPAM folder terecht komt. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met ons om zeker te zijn dat de bestelling aangekomen is.

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit volledig uit te sluiten. Wij verzoeken u bij het plaatsen van uw bestelling duidelijk uw allergieƫn of intoleranties kenbaar te maken!

Via onze nieuwe website kunt u online uw bestelling plaatsen om af te komen halen. U kunt uw bestelling contant aan de deur of online middels iDEAL betalen.

Heeft u zelf geen tas om mee te nemen? Vergeet dan niet een tasje bij uw bestelling toe te voegen!

Hieronder kunt u onze menukaart bekijken, en uw bestelling plaatsen. Eet smakelijk!

Openingstijden

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 11:40 - 19:50
Donderdag: 11:40 - 19:50
Vrijdag: 11:10 - 20:50
Zaterdag: 11:40 - 20:50
Zondag: 16:50 - 19:20

Feestdagen

Openingstijden
27 december, Gesloten: Gesloten
3 januari, Gesloten: Gesloten
1 april, Tweede paasdag: 12:00 - 19:20
20 mei, Tweede pinksterdag: 16:30 - 19:00
25 december, Eerste kerstdag: Gesloten
26 december, Tweede kerstdag: Gesloten
1 januari, Nieuwjaarsdag: Gesloten
31 december, Oudjaarsdag: Gesloten

Betaalmethodes

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling online afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL.


iDEAL wordt ondersteund door

Allergieinformatie

Wij proberen altijd uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Op zon- en feestdagen kan dit vanwege drukte wat langer duren.

Uw bestelling beoordelen

Enige tijd nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een e-mail met een uitnodiging tot het achterlaten van een beoordeling. Wij horen graag wat u van onze producten en dienstverlening vindt om u de volgende keer beter van dienst te zijn.

Acties, aanbiedingen en kortingen Cafetaria de Poort

Heeft u een actiecode of kortingscode? Op stap 2 van het bestelproces, waar u uw bezorggegevens invult, klikt u op "Actiecode invoeren". De korting wordt direct van het bestelbedrag afgetrokken, of het gratis product wordt direct aan uw winkelwagen toegevoegd.

Beheerder van deze website

Deze website is ontwikkeld door en wordt beheerd door