Bewertungen von Cafetaria de Poort Nieuwpoort

Neue Beurteilungen

5.0
De kale
25 November 2023

Was weer topđŸ€™đŸ™đŸ‘

Gijsbert Pellegrom
25 November 2023

Superdesuper geregeld!!

Natalie
24 November 2023

Altijd top bij jullie! Super fijne snackbar met de lekkerste snacks!

de kale
19 November 2023

Eten was niet warm?????

bram
11 November 2023

was weer top

De kale
29 Oktober 2023

Was weer top hooore

Corina Bouwman
28 Oktober 2023

Normaal is het altijd goed in orde. Vind het ook vervelend om te melden. Maar nu was de frikadel speciaal niet goed. Er zaten bijna geen uitjes bij en de saus was ook niet aanwezig. Was teleurstellend had net zo goed een normale frikadel kunnen bestellen.

Reitsma
20 Oktober 2023

Handig zeg, dat online bestellen en gelijk betalen. Friet was perfect gefrituurd en de hoeveelheid was đŸ‘đŸŒ.

de kale
1 Oktober 2023

was weer top !!!!!!

de Groot
25 September 2023
Van de graaf
24 September 2023

Zo lekker beter bestaat niet! Ga zo door!!

Kees van Driel
23 September 2023

Op tijd klaar en lekker

de kale
9 September 2023
Kees van Driel
8 September 2023

Netjes op tijd, goed eten, geen opmerkingen

dekale
2 September 2023

superrr

Imre van Riemsdijk
31 August 2023

Het verbaasd me hoe slecht de patat is geworden. Ineens heel melig.. De bamihap van vandaag zat vol met vet helaas. Volgende keer niet meer helaas. Jullie waren voorheen best goed. Ook de pindasaus is helaas achteruit gegaan

Elly
28 August 2023
Pascal
23 August 2023
De Groot
20 August 2023
Renzo
19 August 2023
Stam
11 August 2023

Fijn geholpen. Lekker gegeten.

Dave
7 August 2023
Harry
6 August 2023

Goed geholpen. Top

Elly
29 Juli 2023

Het was weer lekker en op tijd en vriendelijk

Renzo
24 Juli 2023
Ariena
22 Juli 2023

De prijzen op de website zijn inclusief plastic bakjes. Dank jullie wel dat ik geld terug kreeg toen ik aangegeven had dat het zonder plastic bakjes mocht worden verpakt.

Antwort von Cafetaria de Poort

Super bedankt voor uw positieve reactie. Even om verwarring te voorkomen, de prijzen zijn exclusief de toeslag. Die worden later automatisch berekend.

bram van elteren
15 Juli 2023

top

Alie
8 Juli 2023
bram van elteren
8 Juli 2023

top

de kale
1 Juli 2023

top wederom.

J.E. Kroon
26 Juni 2023

Super geregeld

Elly
24 Juni 2023
de kale
10 Juni 2023

wederom weer goed!

Elly van den Heerik
6 Juni 2023
Alexander
4 Juni 2023

Eten was erg goed, vriendelijke bediening en ze zijn niet duur. Top!

Esther
27 Mai 2023
bram van elteren
21 Mai 2023

was weer top

Helma Kunst
15 Mai 2023

Altijd tevreden over jullie. Alleen gisteren klopte de bestelling helaas niet. We miste de kipnuggets.

de kale
13 Mai 2023

top

de kale
7 Mai 2023

was weer top

Gerard Hoogendoorn
29 April 2023

Prima snacks, vriendelijke bediening en bestelling stipt op tijd

Elly
23 April 2023

Was weer toppie geregeld en...lekker

de kale
16 April 2023

was weer ouderwets lekker.......

Renzo
16 April 2023

Was weer helemaal in mekaar

Natalie
11 April 2023

Altijd super lekker! Gewoon een toptent!

R.Timmer
9 April 2023
Els spies
8 April 2023
Elly
28 MĂ€rz 2023

Ging weer soepel en vriendelijk

Bertine
27 MĂ€rz 2023

Friet was niet gaar, berenklauw was te lang gebakken en de saus van de frikandel xxl lag in het zakje in plaats van in het bakje. Ben anders gewend van jullie zonde van mn geld

Hanneke
25 MĂ€rz 2023

Heerlijke friet! Voor een grote groep besteld en was op afgesproken tijd klaar! Bedankt!

de kale
25 MĂ€rz 2023

top !!!

Harry
21 MĂ€rz 2023

Eten was super, bedankt voor de service

Martin
18 MĂ€rz 2023

Prima patat en snack en keurig op tijd klaar.

Remco
18 MĂ€rz 2023

Kwaliteit patat is matig, mag wel meer door gebakken worden. Resterende bestelling was prima

Renzo
18 MĂ€rz 2023
Bas Alta
13 MĂ€rz 2023

Netjes op tijd klaar 👍. Lekkere friet en snacks Online bestellen.(wel jammer dat je een (oude versie van Android moet hebben om de app te kunnen downloaden)

Marian Kraaijkamp
12 MĂ€rz 2023

Service is top alles op tijd klaar

Danique
5 MĂ€rz 2023

Het eten was erg koud. Wij moeten maar 3 min rijden naar huis. Dit hebben wij helaas al vaker gehad. Erg jammer

bram
19 Februar 2023

ouderwets goed

Tim Valckenier
28 Januar 2023

Prima als altijd!

bram
15 Januar 2023

was weer goed.

S. G.
15 Januar 2023

Als vanouds heerlijk 😃

RB
15 Januar 2023
bram
1 Januar 2022
Renzo
24 Dezember 2022
Marcel
23 Dezember 2022

Heerlijke frietjes. Echt smullen

Van de graaf
21 Dezember 2022

De beste die er is❀

dekale
17 Dezember 2022
dekale
11 Dezember 2022

niet zo warm en frikandel vergeten.

Gerda de V.
10 Dezember 2022

Eigenlijk hier nog nooit eerder een review gegeven, maar we zijn wekelijks erg tevreden. Lekkere friet en snacks. Ze weten na jaren wel hoe we het lekker vinden🙈😉dankjewel!

Marjolein Van vugt
5 Dezember 2022

Heerlijke patat altijd schep extra dat die je weinig meer tegenwoordig hoor. Bestelling compleet en netjes op tijd en zoals altijd heerlijk!

Ariena
3 Dezember 2022

De bestelling was prima verzorgd, genoeg patat, ook voor de grote eters.

Roland
3 Dezember 2022

Altijd lekker!

De Meester
19 November 2022

Waar poortenaren hun geluk vinden. Dit is de beste snackbar VAN de Poort.

de kale
13 November 2022

patat was te hard? verder goed.

S. G.
13 November 2022

Het was weer zoals altijd lekker, top! Alleen weer de losse sausjes vergeten erbij te doen.....das wel een dingetje.

de kale
29 Oktober 2022

was prima alleen had ik een grove frikandel speciaal besteld maar ik kreeg een grove frikandel met pically?????

Petra
24 Oktober 2022

De laatste bestelling was niet warm meer terwijl die op afgesproken tijdstip is afgehaald en ook meteen gegeten is. Bestelling stond ook al klaar toen die opgehaald werd. Is niet wat we van jullie gewend zijn namelijk altijd prima tevreden dus geen kritiek maar alleen feedback.

Gabrielle
7 Oktober 2022
Elly van den Heerik
5 Oktober 2022
Marjolein van Vugt
26 September 2022

Bestelling was op tijd klaar, goed gebakken, niet te zoutte patat en lekker krokant. Goeie kwaliteit en aanrader is de kipschnitzel a la rik!

dekale
24 September 2022

het was weer ouderwets lekker, super die vegetarische bamihap.

Van de graaf
17 September 2022

In 1 zin HEERLIJK

de kale
17 September 2022

het was weer ouderwets lekker!!!!

de kale
3 September 2022

het was weer ouderwets goed.

de kale
27 August 2022

was weer superrrr ciao de baco..

Martin
21 August 2022

Lekkere patat en goede porties. Het online bestellen en dan afhalen werkt prima.

JB Remservice
19 August 2022
Miranda van Middelkoop
14 August 2022

Prima !!

Dick Leeuwestein
13 August 2022
Sandy Zwijnenburg
8 August 2022

Na thuiskomst van vakantie gezellig eten bij m'n schoonvader. Lekker patat met snacks en een extra potje pinda saus. Patat en snacks smaakten prima, voor herhaling vatbaar

Dave
29 Juli 2022
Marijke
14 Juli 2022

Wederom heerlijk gegeten

Petra
9 Juli 2022

Heerlijk gegeten

P. van Gorkum
7 Juli 2022

Bestelling op tijd klaar en eten is van goede kwaliteit.

Martin Offerman
6 Juli 2022

Zoals altijd! Snel en netjes geholpen. Ruime porties en uitmuntende kwaliteit! Ga zo door! Een zeer tevreden klant.

Thomas Menthen
3 Juli 2022
Arthur de Groot
25 Juni 2022

Makkelijke website, zelf opgehaald en het eten stond direct klaar.

Jolien
18 Juni 2022
Danny
10 Juni 2022

Nette service ze waren alleen de cola vergeten

Kok van Hemert
3 Juni 2022

Besteld en op tijd klaar en HEERLIJK gegeten.

Katinka
30 Mai 2022

Altijd lekker

Els spies
29 Mai 2022
Sg
28 Mai 2022

Smaakte verrukkelijk!!

arjan westerman
20 Mai 2022

hard werkend echtpaar dat hun best doet om de klant een heerlijke maaltijd te leveren. kwaliteit is goed.

Jeroen van Dam
17 Mai 2022
bram
15 Mai 2022

was weer goed ciao de baco..

Lies
13 Mai 2022

Makkelijk online bestellen en betalen. En precies op tijd. Lekker.

Anoniem
9 Mai 2022
Vd Dool
7 Mai 2022

Patat was koud!

Sanne
7 Mai 2022

Heerlijke patat, goede service! En wat bij andere cafetaria’s nog weleens mis gaat met een bestelling, hier klopt het altijd!

Walter Vermoen
30 April 2022

Heerlijke patat voor een goede prijs

Martin Offerman
28 April 2022

Vriendelijke mensen. Kwaliteit is super. Veel keuze. Goede service. Voor ons is het het waard op er een paar kilometer er voor te rijden (Ameide) Ga zo door luitjes!

bram
24 April 2022
dekale
16 April 2022
Ikkie
14 April 2022

Goed verzorgd netjes verpakt en keurig op tijd.

Bierhuizen
11 April 2022
de kale
9 April 2022

was weer super alleen de bereklauw was niet zo warm.

AkzoNobel
1 April 2022

Besteld en bezorgd,wat een service!

Henriëtte Stigter
26 MĂ€rz 2022

Top

de kale
20 MĂ€rz 2022

patat vrij hard verder alles top!!!

Gerard Hoogendoorn
19 MĂ€rz 2022

Prima Loempia special Smaakt goed, ziet er netjes uit Pindasaus zoe iets sterker mogen.

Cisca keijzer
18 MĂ€rz 2022

Perfect

Cindy & Ruud
11 MĂ€rz 2022

Altijd lekkere kwaliteit eten en zeer klantvriendelijke bediening. Top.

Danielle
5 MĂ€rz 2022

Het enige wat jammer was dat alle saus uit de bakjes was gelopen omdat het allemaal schreef in de tas zat

Boele
14 Februar 2022

De Friet te slap en niet warm 😘

Katinka
13 Februar 2022

Het was weer heerlijk zoals altijd

Lisa
13 Februar 2022

Top

Alie van den berg
5 Februar 2022

Altijd vriendelijk

Margré Batens
5 Februar 2022

De patat en snacks waren ook deze week weer goed gebakken.

D. De P.
2 Februar 2022

Altijd goed bij Cafetaria de Poort.

Lekker man 👌
17 Januar 2022
Nicolette
16 Januar 2022
Danny van der Weerd
30 Dezember 2021

Mooie vernieuwde website. Snel en eenvoudig bestellen. Top!

Peter Sijbel
25 Dezember 2021

Alles was prima geregeld en klaar toen ik het kwam halen.

de Groot
23 Dezember 2021
Piet van Gorkum
21 November 2021

Niets op aan te merken. Perfecte cafetaria.

Eleonora
20 November 2021

Helaas werd de online bestelling van 18.40 snel 18.50 en bij het ophalen 19.00 uur en het was erg druk in de zaak dus te strak ingepland., hutje mutje binnen in de zaak staan is in coronatijd geen optie. Bordje buiten met niet meer dan 2 personen binnen is dan wellicht een goed idee. De friet was vandaag helaas ook niet echt warm meer ( die was misschien al wel om 18.50 klaar. Hopelijk volgende keer beter

Harm en Marianne
25 Oktober 2021

Prima geregeld

Holleman
22 Oktober 2021

Alles keurig geregeld en smaakte heerlijk!

Joost de Jager
16 Oktober 2021
Natalie
14 Oktober 2021

Gewoon een top cafetaria!

Avdm onderhoud
8 Oktober 2021

Grote bestellingen Altijd top

Marcel
24 September 2021

Heerlijke frietjes en ook lekker veel. Gewoon ouderwets goed

de kale
18 September 2021

snacks top alleen de patat was deze keer erg hard.

Stephanie
17 September 2021
H.Alta
13 September 2021

Prima service

Katinka
13 September 2021

Was zoals altijd weer lekker

Marjolein
8 September 2021

Eten was lekker, bestelling was compleet, prima service 👍

V dam
28 August 2021

Voldoende en lekker.

de kale
27 August 2021

was weer prima.

Marijke Hoogendoorn
27 August 2021

Ik had extra satésaus besteld ,betaald,maar niet gekregen .verder was het Top!!

Jeroen de craen
15 August 2021

Was heerlijk alleen jammer da de bestelling nie helemaal goed was

Carin & Hildo
12 August 2021

Aanradertje!!!

Joost de Jager
31 Juli 2021

Weer heerlijk gegeten, zoals altijd!!

Rianne
31 Juli 2021

Een heel goede cafetaria en altijd voldoende.

Mieke
23 Juli 2021

Hij was weer lekker hoor die Willem

Jolanda
21 Juli 2021

Het was weer heerlijk!

Cindy & Ruud Hoetmer
12 Juli 2021

Jullie service is heel goed. Ook al bestel ik de verkeerde hamburgers speciaal, het komt na jullie telefoontje aan mij toch nog goed ;-) Wij wonen nog maar sinds eind november 2020 in Langerak en komen zeer binnenkort even binnen voor een biertje. Groeten Ruud.

Marian
11 Juli 2021

Prima keurig op tijd Vriendelijke afhandeling

Toon
5 Juli 2021

Weer lekkere frites op van cafeteria de poort. Online besteld en afgerekend met ideal. Enkel nog op te gaan halen op afgesproken tijdstip. makkelijk en lekker gegeten!

m.m.j.l.
1 Juli 2021

eten was heerlijk !!

Ron mudde
16 Juni 2021
de kale
11 Juni 2021

was wwer top hoooorrre.

Suzanne boele
24 Mai 2021

Pindasaus was koud en zat zwarte klontjes in echt smerig. Jammer

dekale
15 Mai 2021

bamihapie was top patat was helaas vrij hard

Lisa
15 Mai 2021

Top

Duijzer
14 Mai 2021
Janneke
8 Mai 2021

Lekker!

Wouter Bouwman
7 Mai 2021

Het is subliem dat je via de app besteld en afrekent, even langs de cafetaria loopt en dan daarna heerlijke frites en snaaks op je bord hebt liggen. Super geregeld! En lekker!

Van der Weerd
6 Mai 2021

Heerlijk gegeten. Prima en snelle bestelling:)

Jannie
2 Mai 2021

Was weer heerlijk en netjes op tijd klaar.... top

dekale
1 Mai 2021

was weer top zoals altijd.

Alie van den berg
27 April 2021
Alie van den berg
4 April 2021
VD Rijzen
31 MĂ€rz 2021

Het was weer ouderwets genieten van heerlijke patat en ook de snacks waren top! Netjes verpakt. Goede portie. Dikke pluim

Cor en Nel Barten
29 MĂ€rz 2021

Helaas was het deze keer wat minder. De frites was (iets) te hard. Wellicht in de hectiek van de vele bestellingen. Andere keer beter.

Suzanne boele
28 MĂ€rz 2021

De kwaliteit van de producten zijn Heel goed heb weer heerlijk gegeten

Paul van Roosendaal
17 MĂ€rz 2021

Goed van smaak en juiste temperatuur en netjes verpakt en vriendelijk

Marijn
18 Februar 2021

Heerlijk gegeten. Was lekker warm en genoeg saus! Kortom dik tevreden. Ook aardige mensen trouwens en heel handig bestellen via website

Stam
15 Februar 2021

Alles was goed warm . De shoarma schotel smaakte goed! Een aanrader wat ons betreft !!!! Het bestellen via de site is heel erg duidelijk en makkelijk. Wij zijn tevreden!

Erna
14 Februar 2021

De bestelling liep erg veel vertraging op. Toen ik thuiskwam na 3 kwartier was het broodje de poort Ă©n ook de patat koud. Bovendien had ik patat met pindasaus besteld en kreeg ik pindasaus, mayonaise en uitjes. Combinatie viel wel mee

Cindy & Ruud Hoetmer
9 Februar 2021

Wij wonen sinds eind november in Langerak (nieuwbouwproj Langerak-Zuid). Door Corona nog nooit in jullie pand geweest. Hebben nu een aantal keer frites enz afgehaald, dat werkt goed en het eten smaakt echt prima. Groeten C&R 0651123174

Erik
10 Januar 2021

Berry van der W
31 Dezember 2020

Leuke tentje, leuke man, alvast goed uiteinde....

Tineke
31 Dezember 2020

Het was heerlijk

Linda maatkamp
30 Dezember 2020

Goede service Het stond klaar toen ik kwam, en het was Goed warm en lekker. Totaal geen klachten

Jan
29 November 2020

Het smaakte heerlijk, de bestelling was compleet, vriendelijk geholpen en precies op tijd klaar. Een aanrader.

Erik
27 November 2020

Het smaakte weer heerlijk!!

Jolanda
19 November 2020
Erwin
14 November 2020

Gewoon goed zoals altijd. Vandaag miste we alleen de knakworst

mario
14 November 2020

3 grote bestellingen gedaan en alles perfect gebakken, lekker warm, op tijd en compleet. jammie

Ron Mudde
8 November 2020
Suzanne boele
1 November 2020

Kwaliteit erg goed en smaak ook prima in orde

Suzanne Boele
26 Oktober 2020

Goede kwaliteit smaak was goed En goed warm en vers toppie een cijfer 10

Chiel
26 Oktober 2020

Heerlijke friet en snacks. Precies op tijd klaar. Wat wil je nog meer?

Maaike
26 Oktober 2020

Altijd top

Michel de waal
24 Oktober 2020

Er ontbrak helaas 1 groe friet oorlog

Van Vianen
18 Oktober 2020

Super!! Heerlijk gegeten en perfect op tijd klaar👌👌

Miranda Diamant
13 Oktober 2020

Het was heerlijk! Een aanrader en het online bestellen werkt perfect!

Kat
12 Oktober 2020

Was weer heerlijk

Mario van Akzo
5 Oktober 2020

Wederom prima: makkelijk te bestellen staat helemaal klaar en is super vers en lekker

Indy
23 September 2020

goede service ik heb het besteld op de website en alles is makkelijk te vinden. daarna nog een mailtje erachteraan gekregen als bevestiging. heel goed!

Joost Van Merkerk
19 September 2020

Super goed En ze zijn altijd vriendelijk Echt goede snackbar

Lars
18 September 2020

Warm en goed te eten

Mario
14 September 2020

bestel Site werk super. Bestelling compleet en op tijd Helemaal top

Marina
26 August 2020

Snel klaar, lekker eten en aardige mensen!

Joost Van Merkerk
23 August 2020

Spareribs waren echt lekker Dit ga ik echt nog keer bestellen Echt top 👍👍

Wim Jansseb2
19 August 2020

Patat bestond alleen maar uit hele kleine stukjes en bamihap was aangebrand.

Tammy de Jong
17 August 2020

Het eten was nog goed warm en was meer dan voldoende! Zullen zeker nog een keer bestellen

Greet den Hartog
3 August 2020

Perfect geregeld

Eleonora
30 Juli 2020

Online bestellen en betalen erg handig en makkelijk , ga ik voortaan doen. Maar... ik bestelde fritessaus plus satésaus bij mijn friet , maar een warme en koude saus in het zelfde bakje vond ik echt NIET lekker. Dan liever de satésaus in het aparte zijvakje en de frietsaus over de friet. Het is maar een idee

Michel
25 Juli 2020

Eten prima maar bij een grote bestelling (70€) is het schijnbaar moeilijk om de juiste producten te leveren

Heleen
24 Juli 2020

Prima eten, alleen was de bestelling niet compleet. De beker pindasaus ontbrak.

Suzanne boele
20 Juli 2020

Frietjes waren goed alleen snel afgekoeld Snacks waren prima

Erna
19 Juli 2020

We waren niet blij toen we net het gehele gezin aan tafel gingen en er bleek voor 1 persoon geen snack bij te zitten. Teruggaan en alsnog halen is geen optie: voordat die persoon terug is is alles koud, en eet deze persoon óók alleen. Volgende keer de bestelling graag controleren als het mogelijk is?

An
15 Juli 2020

Jammer dat de tijd vaak afwijkt

Anoniem
15 Juli 2020
Anoniem
13 Juli 2020
Erna
28 Juni 2020
Marian
22 Juni 2020

Prima en op tijd. Heel makkelijk allemaal

Greet den Hartoh
21 Juni 2020

Prima geregeld,. Keurig op tijd klaar, Ik wist niet dat het zo simpel was.

Katinka
8 Juni 2020

Was weer een heerlijk willempie en lekker patatje ook

Sylvia
6 Juni 2020

Digitaal bestellen bevalt ons prima. Snel en gemakkelijk!

V tiggelen
2 Juni 2020

Was precies op tijd klaar prima voor elkaat

michel
31 Mai 2020

bestelling op tijd klaar. prima producten

michel
31 Mai 2020

prima te eten. bestelling op tijd klaar, alleen een artikel ontbrak (kipcorn), was ook een grote bestelling :)

Gerda van der Graf
27 Mai 2020

Beste allemaal Bedankt voor de goede service en klantgericht wij hebben weer genoten van het eten Gr. Gerda

Cor Barten
18 Mai 2020

Prima geregeld en lekker!

Jan
18 Mai 2020

Keurig op tijd klaar, vriendelijk geholpen en prima kwaliteit. Voor herhaling vatbaar!

Janssen
11 Mai 2020

Prima, smaakte uitstekend.

vd Weerd
5 Mai 2020

Lekker en snel. Fijn in Corona tijd!

Elly
2 Mai 2020

Alles ging perfect

Joost
1 Mai 2020
Bertjan
30 April 2020

Perfect geregeld

De Jongh
25 April 2020

Altijd prima!!!

Elianr
22 April 2020

Voor de eerste keer Online besteld, keurig op tijd klaar, vriendelijke service, lekkere frietjes, komen zeker terug

XX
20 April 2020

Héérlijke friet en snacks. En met het buitenloket géén risico op besmetting. Top!

Gerrit
17 April 2020

ik miste het bestelde blikje cola. De frietjes waren goed en de snacks ook!!

Gerda van der Graaf
15 April 2020

Jullie zijn toppers geweldig goede kwaliteit BEDANKT

Verkade
11 April 2020
A. Terlouw
11 April 2020

Wat een heerlijke patat en bitterballen! Ontzettend goed om het op deze manier te realiseren. Bedankt!

Suzanne boele
6 April 2020

10 punten Goede service en kwaliteit Eten lekker en vers goed van smaak

Yannick de bondt
6 April 2020

Helemaal top! Alleen waren de bitterballen 5stks vergeten.

Joke
6 April 2020

Fantastisch geregeld

Cor en Nel Barten
5 April 2020

Prima zaak! Goed geregeld. Lekker product.

Dick
5 April 2020
Elly
28 MĂ€rz 2020

Op het gewenste tijdstip kon t afggehaald worden. Alleen jammer dat hĂš niet bij t loket kan bestellen. Moet teleconomisch ook al sta je er voor.

engelman
28 MĂ€rz 2020

prima geregeld zo! kwaliteit was goed.

Anthony
24 MĂ€rz 2020
Rick
22 MĂ€rz 2020
Regeling
22 MĂ€rz 2020

Wordt er nu heel goed geholpen nu het zo'n gaos is in de wereld En zal er zeker zolang ze open kunnen zijn weer een bestelling doen

Martijn
21 MĂ€rz 2020
Brambo
20 MĂ€rz 2020

Prima! Zelfs met Corona maatregelen.

T.M.
20 MĂ€rz 2020

Prima service!

Maris
16 MĂ€rz 2020

Echt super geregeld en stond klaar op de afgesproken tijd. Ook super dat we dat zelf aan konden geven!! Aanrader en gaan we zekers blijven doen.

Meinard | Promo Computers
28 Februar 2020

Het is soms wat lastig om exact datgene te bestellen wat je eigenlijk echt wil. Loempia's met chilisaus bestellen is in basis niet mogelijk. Door bijvoorbeeld curry te kiezen en bij opmerkingen aan te geven dat dit omgewisseld moet worden is een optie uiteraard, maar wel omslachtig. Ook zou het logischer zijn als je voor iedere snack een broodje zou kunnen selecteren. Dit is alleen voor enkele snacks mogelijk.

Toon
26 Februar 2020

Heerlijke frites voor een eerlijke prijs. Besteld via internet en betaald middels Ideal heel gemakkelijk. Tevens kun je het tijdstip van afhalen aangeven wat wachten voorkomt. De bestelling was volledig compleet er mankeerde niets. Ook aan vorkjes en servetten zelfs op de zakjes was gemarkeerd wat er in zat. Als ik in de buurt ben kom ik terug!

vdW
13 Februar 2020

Online bestellen is prettig, ook om zelf de afhaaltijd te bepalen. Top!

Ronald
10 Februar 2020

Lekkere friet en erg vriendelijke bediening!

de kale
8 Februar 2020

was weer top....

Agnes Janssen
19 Januar 2020

Tevreden klant!

Knoopie
8 Dezember 2019

Geen opmerkingen... gewoon goed gegeten...

de kale
22 November 2019

goed spul en aardige medewerkers

de kale
13 Oktober 2019

prima eten

Knoopie
12 Oktober 2019

Zoals iedere keer... gewoon weer goed.

P. van Gorkum
11 Oktober 2019

in een woord goed.

Ronald
6 Oktober 2019

Kwaliteit is goed. Alleen 4,- voor een bakje friet is aardig aan de prijs.

Jan
3 Oktober 2019

Werk super

Alie
30 September 2019
Erwin Vlist
29 September 2019

Mooie kwaliteit en altijd vriendelijk personeel

bram van elteren
1 September 2019
Pieter
26 August 2019
Anette
24 Juli 2019

Lekker prakkie hoor, vooral de Willem onze favoriet best handig zo beztellen

Erwin Vlist
20 Juli 2019
Peter Broks
18 Juli 2019

De kwaliteit van het eten was prima. Door de bestelling online ontstond er verwarring over kaassouflees met ham/kaas souflees. Een van onze Moslim-collega's hapte in een ham/kaassouflee en was niet blij.

Rik Stam
6 Juli 2019

Prima! Zoals ik al jaren gewend ben...

Lies
16 Juni 2019

Makkelijk en snel. đŸ‘đŸ»

Erna
31 Mai 2019
Ronald
29 Mai 2019

1 minpuntje: Kon mijn korting niet gebruiken (SPXUFLGR)

Van der Weerd
25 Mai 2019

Snelle en correcte aflevering van de bestelling.

Den Butter
17 Mai 2019

Veel, lekker en alles stond klaar!

Timmerservice Moerdijk BV
17 Mai 2019

Zoals gewoon wederom vergeten om bestelde frisdranken toe te voegen aan bestelling. Voor mij is het nu welletjes geweest.

Piet
6 Mai 2019

Top geregeld.

Marco
26 April 2019

Betaald voor een Broodje Hamburger de Poort á € 4,60 en een brood Hamburger zonder saus etc gekregen. Was wel een hele kale hap. Tevens broodje kroket met mayo besteld en zonder mayo gekregen.

M.
29 MĂ€rz 2019

Voor het eerst besteld hier en niet teleur gesteld. Het eten was erg goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

William
22 MĂ€rz 2019
Evelien
11 MĂ€rz 2019

Op de minuut af klaar, heerlijk gegeten!

Jannie verrips
8 MĂ€rz 2019

Netjes op tijd klaar. Heerlijk gegeten

Gijsbertine Verhoef
20 Januar 2019

Prima, heerlijk gegeten.

Wim
20 Januar 2019
Henk
14 Januar 2019

Top geregeld!

Ric van der Have
9 Januar 2019

Voor het eerst online besteld, geweldig! Deze houden we erin.

Dineke
8 Januar 2019
Lisanne
14 Oktober 2018
Margre
13 Oktober 2018
Rien
27 September 2018

Werkt prima hoor!!

Lennard hakkesteegt
15 September 2018

Top service en goed te eten.

Arie den Hartog
15 September 2018

goed verzorgd en duidelijk

Kat
12 September 2018

Lekker frietje en super aardig personeel???En handig zo,n website