Beoordelingen van Cafetaria de Poort Nieuwpoort

Recente recensies van Cafetaria de Poort Nieuwpoort

5 sterren na 58 reviews

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

10 punten Goede service en kwaliteit Eten lekker en vers goed van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top! Alleen waren de bitterballen 5stks vergeten.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima zaak! Goed geregeld. Lekker product.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Op het gewenste tijdstip kon t afggehaald worden. Alleen jammer dat hè niet bij t loket kan bestellen. Moet teleconomisch ook al sta je er voor.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

prima geregeld zo! kwaliteit was goed.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wordt er nu heel goed geholpen nu het zo'n gaos is in de wereld En zal er zeker zolang ze open kunnen zijn weer een bestelling doen

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Zelfs met Corona maatregelen.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service!

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super geregeld en stond klaar op de afgesproken tijd. Ook super dat we dat zelf aan konden geven!! Aanrader en gaan we zekers blijven doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is soms wat lastig om exact datgene te bestellen wat je eigenlijk echt wil. Loempia's met chilisaus bestellen is in basis niet mogelijk. Door bijvoorbeeld curry te kiezen en bij opmerkingen aan te geven dat dit omgewisseld moet worden is een optie uiteraard, maar wel omslachtig. Ook zou het logischer zijn als je voor iedere snack een broodje zou kunnen selecteren. Dit is alleen voor enkele snacks mogelijk.

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frites voor een eerlijke prijs. Besteld via internet en betaald middels Ideal heel gemakkelijk. Tevens kun je het tijdstip van afhalen aangeven wat wachten voorkomt. De bestelling was volledig compleet er mankeerde niets. Ook aan vorkjes en servetten zelfs op de zakjes was gemarkeerd wat er in zat. Als ik in de buurt ben kom ik terug!

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen is prettig, ook om zelf de afhaaltijd te bepalen. Top!

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en erg vriendelijke bediening!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer top....

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Tevreden klant!

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Geen opmerkingen... gewoon goed gegeten...

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

goed spul en aardige medewerkers

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

prima eten

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals iedere keer... gewoon weer goed.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

in een woord goed.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is goed. Alleen 4,- voor een bakje friet is aardig aan de prijs.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Werk super

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Mooie kwaliteit en altijd vriendelijk personeel

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker prakkie hoor, vooral de Willem onze favoriet best handig zo beztellen

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van het eten was prima. Door de bestelling online ontstond er verwarring over kaassouflees met ham/kaas souflees. Een van onze Moslim-collega's hapte in een ham/kaassouflee en was niet blij.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima! Zoals ik al jaren gewend ben...

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk en snel. 👍🏻

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

1 minpuntje: Kon mijn korting niet gebruiken (SPXUFLGR)

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle en correcte aflevering van de bestelling.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Veel, lekker en alles stond klaar!

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoon wederom vergeten om bestelde frisdranken toe te voegen aan bestelling. Voor mij is het nu welletjes geweest.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Betaald voor een Broodje Hamburger de Poort á € 4,60 en een brood Hamburger zonder saus etc gekregen. Was wel een hele kale hap. Tevens broodje kroket met mayo besteld en zonder mayo gekregen.

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld hier en niet teleur gesteld. Het eten was erg goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Op de minuut af klaar, heerlijk gegeten!

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd klaar. Heerlijk gegeten

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima, heerlijk gegeten.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst online besteld, geweldig! Deze houden we erin.

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Werkt prima hoor!!

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Top service en goed te eten.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

goed verzorgd en duidelijk

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker frietje en super aardig personeel???En handig zo,n website